Introducing Collecting Beats…

Welcome to my website! I am Maite. As a musician, artistic leader and trainer I focus on the philosophy of ‘creative collaborative music making’ as an approach for engagement with the arts and society. I have experience with a wide range of communities in different contexts.

I see music as a powerful tool for social change. To break the barriers between people, to explore different perspectives, to boost imagination and amplify authenticity. I believe it’s important that the ‘Self’ is not disconnected, but keeps engaging with the changing world around us.

I focus on collaboration to generate new ideas and foster a feeling of shared responsibility from the synergy that arises. A process in which everyone is involved. Through guided group reflections, I translate the experiences and insights from the creative music process into practice, to strengthen (personal) leadership skills and increase impact.

For a detailed biography, click here.

Welkom op mijn website! Ik ben Maite. Als muzikant, artistiek leider en trainer heb ik ervaring met doelgroepen in verschillende contexten.

Vanuit de filosofie van ‘creative collaborative music making’ zoek ik naar manieren om verbinding te maken tussen mensen, kunst en de maatschappij.

Ik zie muziek als krachtig middel om sociale verandering teweeg te brengen. Om barrières tussen mensen te doorbreken, nieuwe perspectieven te onderzoeken, en om verbeeldingskracht en authenticiteit te versterken. Daarin vind ik het belangrijk dat het ‘Zelf’ niet afgesneden, maar juist verbonden blijft met de veranderende wereld om ons heen.

Ik leg de nadruk op samenwerken om met elkaar tot nieuwe ideeën te komen en een gevoel van gedeelde verantwoordelijkheid te vergroten, vanuit de synergie die ontstaat. Door middel van (groeps-)reflectie, vertaal ik inzichten en ervaringen vanuit het creatieve maakproces naar de concrete praktijk, om (persoonlijk) leiderschap te versterken en impact te vergroten.

Voor een uitgebreide biografie, klik hier.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s