Cuba

Afgelopen april/mei (2022) werkte ik samen met Cubaanse violiste Mariana Hutchinson. We zijn creatieve muziekprojecten gestart voor kinderen en jongeren, met name in de kansarmere wijken van Havana (zoals Los Pocitos, maar ook in het oude centrum van Havana). In elk project componeerden we de muziek met de groep samen, en sloten we na vier dagen intensief werken af met een presentatie voor publiek.
Een aantal Cubaanse musici hebben we parallel hieraan getraind, zodat de groep lokale muzikanten waarmee Mariana dit samen kan uitvoeren in de toekomst groeit. Mijn rol was het coachen van Mariana, het trainen van de musici, het mede-ontwerpen van de inhoud van de projecten en het uitvoeren ervan samen met Mariana.

Trainees
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s