Introducing Collecting Beats…

Welcome to my website! I am Maite van der Marel: musician, trainer and workshop leader. I work with a wide range of communities in an artistic, educational, cultural and social context. I focus on creative and collaborative music-making as a new way to engage with the arts, artistic learning and (inter)personal development. There is a big emphasis on collaboration in a group setting and on creating something with other people that reflects the musical identity of every participant. It is a process in which everyone is involved, fostering a strong ownership among group members. Reaching the highest possible artistic quality is always an important factor in every project.

Creativity, collaboration, experimentation, exploration, critical thinking, ownership and reflection are core values of the process.

For a detailed biography, click here.


Welkom op mijn website! Ik ben Maite van der Marel: muzikant, trainer en workshopleider. Ik werk met uiteenlopende doelgroepen in een artistieke, educatieve en sociaal-maatschappelijke context. Ik focus op creative collaborative music making als werkwijze om op een nieuwe manier verbindingen te maken met kunst, creatief leren en (inter)persoonlijke ontwikkeling. Er ligt een grote nadruk op de samenwerking binnen de groep en iets creëren met elkaar waarin de stem van ieder individu hoorbaar is. In dit proces is iedere deelnemer betrokken, wat zorgt voor een sterk gevoel van eigenaarschap. De uitkomst is daardoor altijd uniek. De hoogst haalbare artistieke kwaliteit is in ieder project van groot belang.

Creativiteit, samenwerken, onderzoeken, experimenteren, kritisch denken, eigenaarschap en reflectie zijn kernwaarden van waaruit gewerkt wordt.

Voor een uitgebreide biografie, klik hier.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s