Young Artists Speak Out

Ik schreef een personal testimony voor het boek van Peter Renshaw dat recent verschenen is. Ik schreef vanuit mijn ervaringen in het Midden-Oosten over waarom ik doe wat ik doe, waarom kunst belangrijk is in een maatschappelijke context en waarom ik vind dat meer jongeren gehoord en gezien moeten worden om een sociale verandering teweeg te brengen. Het boek is als paperback te bestellen of gratis als pdf te downloaden op http://youngartistsspeakout.uk/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s