Sounds of Change

Ik ben als trainer en workshopleider betrokken bij Sounds of Change, een stichting die zich inzet voor muziek als middel voor peace building in (voormalig) oorlogsgebieden. In juni en juli 2017 heb ik samen met Lucas Dols en Han van ’t Land drie weken in Libanon gewerkt op verschillende plaatsen. Naast het musiceren met kinderen in een aantal vluchtelingenkampen en scholen, hebben we ons vooral gericht op het trainen van docenten om muziek te integreren in hun werk met kinderen in de Syrische en Palestijnse vluchtelingenkampen. Afgelopen maart 2018 zijn we gestart met een jaarprogramma in Jordanië.

www.soundsofchange.org

As trainer and workshop leader I work for Sounds of Change. We train aid workers and teachers to integrate music as empowering tool in their work with children in (post) conflict areas. In June and July 2017 I worked together with Lucas Dols and Han van ’t Land in Lebanon for three weeks. Besides music making with children in a multiple refugee camps and schools, we trained teachers who work with the children in the Syrian and Palestinian refugee camps. In March 2018 we started a year program in Jordan. 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2d6UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2afUNADJUSTEDNONRAW_thumb_2f2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s