Musicians Without Borders

Als trainer ben ik verbonden aan Musicians Without Borders. Mijn training richt zich specifiek op creatieve maakprocessen in (kwetsbare) groepen voor mensen die bijvoorbeeld muziek willen inzetten in hun werk met vluchtelingen in asielzoekerscentra. Musicians Without Borders gebruikt de kracht van muziek om mensen met elkaar te verbinden en de wonden van oorlog te helen in (ex) conflictgebieden wereldwijd.

www.musicianswithoutborders.org


As a trainer for Musicians Without Borders I focus on the creative process in (vulnarable) groups. Musicians Without Borders uses the power of music to connect people and heal the wounds of war in (post) conflict areas worldwide. 

Musicians Without Borders_okt 2017_2Musicians Without Borders okt 2017_1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s