Training en coaching in Creative Music Making

Ik train en coach diverse (groepen) muziekdocenten, leerkrachten, of musici in het toepassen van creative music making in hun (les)praktijk. Zo hebben bijvoorbeeld muziekdocenten van de Muziekschool Amsterdam en Zinder in Tiel, meerdere trainingssessies gevolgd. Ze onderzochten diverse werkvormen gericht op componeren en improviseren met kinderen, de onderliggende waarden van de werkwijze en het oefenen en uitdiepen van de eigen creatieve- en leiderschapsvaardigheden.

I regularly train and coach (music) teachers and musicians in how to use creative music making in their practices. For example music teachers from the music school in Amsterdam (MSA) and Zinder in Tiel followed a training course on how to apply creative music making in primary schools. We focused on a diverse range of work forms to create new music and improvise with kids, the deeper meaning and values of creative music making, and practicing and further developing their own creative- and leadership skills.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s