Training en coaching in Creative Music Making

Ik train en coach diverse (groepen) muziekdocenten, leerkrachten, of musici in het toepassen van creative music making in hun (les)praktijk. Zo hebben bijvoorbeeld muziekdocenten van de Muziekschool Amsterdam tien trainingssessies gevolgd. Ze onderzochten diverse werkvormen gericht op componeren en improviseren met kinderen, de onderliggende waarden van de werkwijze en het oefenen en uitdiepen van de eigen creatieve- en leiderschapsvaardigheden.
Op dit moment train en coach ik het vakdocenten team van kunstencentrum Zinder in Tiel, die betrokken zijn bij de uitvoering van Muziek in de Klas projecten. In de bovenbouw willen ze creative music making projecten opstarten. Samen met Coen Witteveen coach ik hen in dit project.

I regularly train and coach (music) teachers and musicians in how to use creative music making in their practices. For example music teachers from the music school in Amsterdam (MSA) followed a ten session training course on how to apply creative music making in primary schools. We focused on a diverse range of work forms to create new music and improvise with kids, the deeper meaning and values of creative music making, and practicing and further developing their own creative- and leadership skills.
At the moment I train and coach musicians from arts centre Zinder in Tiel, who want to start creative music projects in the higher grades of the primary schools. Me and Coen Witteveen coach them in this experimental process.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s