Triodos Bank

Regelmatig verzorg ik creative workshops in het bedrijfsleven. In 2017 heb ik de eer gehad om twee keer een drie uur lange creatieve sessie te faciliteren voor Triodos Bank medewerkers van over heel Europa, gekoppeld aan hun driedaagse ‘values seminar’. Met een creatieve blik op de waarden van de medewerkers en de bank, componeerden en zongen zij een geheel eigen song.

Regularly I conduct creative sessions for organisations. In 2017 I had the honour twice to have a super fun three hour session with Triodos Bank employees from all over Europe, connected to their three day values seminar. A creative approach to the core values of the bank resulted in beautiful lyric writing, singing freshly composed melodies and playing music beyond everyone’s expectation. Some expressions participants wrote down after the session: “fun and laughter”, “beyond expectation”, “free” and “positive energy”. 

 fullsizerender-1-1unnamed

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s